Kanosje nëpërmjet Facebook-ut, arrestohet i dyshuari

Policia raporton se në rrugën “Tringë Smajli” dhe është raportuar për një rast kanosje, e cila ka ndodhur përmes faqes së Facebook-ut dhe përmes telefonit.

Policia ka identifikuar personin e dyshimtë që dyshohet se ka kryer kanosjen përmes telefonit, dhe në konsultim me prokurorin kujdestar i njëjti lirohet, ndërsa i dyshuari që ka kryer kanosje përmes Facebook-u është duke u hetuar.

Rasti shkon në procedurë të rregullt.