“Kapet” Ronaldo duke shetitur ne hotel ne Shkup( foto)

 

Deri me tani nuk  eshte pare kaq shume sigurim te kene ekipet e fudbollit, mu dhe per kete arsye fotoreporteret e kane pasur te veshtire te nxjerin fotografi nga yjet e fudbollit te Manchester United dhe Real Madrid. Por me ne fund u sigurua nje foto  ku shihet se si

Ronaldo shetit ne koridoret e hotelit ne Shkup percjell Antpress/ Burimi Sport 1