Kasami: Ejani me ne që kemi besë, që njohim Zot!

Mbrëme levizja besa mbajti tubimin e saj te pare te promovimit te kandidateve per deputet. Në lete konvent Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami njëherësh bartës liste në njësinë zgjedhore numër 6, në video sportin e publikuar për zgjedhjet parlamentare më 11 dhjetor, ka thënë se beteja është e vështirë dhe se ajo mund të fitohet vetëm bashkërisht.