Kasami: Fituan shqiptaret

Kryetari i Lëvizjes Besa sot në selinë e kësaj partie në Shkup ka komentuar rezultatin e kësaj partie për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Kasami ka thënë se janë fitues në Njësinë Zgjedhore numër 1 dhe 2 dhe kanë rezultat shumë të mirë në Njësinë Zgjedhore numër 6.