Katër orë dokumentar për Princesh Dianën

Një film dokumentar për Princeshënd Diana do të transmetohet në muajn gusht në televizionin amerikan ABC.

Filmi dokumentar vjen në 20 vjetorin e vdekjes së saj.

Ky dokumentar, që është bashkëpunim në mes dy mediumeve amerikane ABC dhe People, do të përmbajë intervista me bashkëpunëtorë të afërt të Dianës dhe po ashtu edhe video nga arkiva, shkruan Hollywood Reporter

Dokumentari do të flasë edhe për periudhën pas vdekjes së saj në një aksident me veturë me 31 gusht të vitit 1997-të në moshën 36 vjeçare.

Data e transmetimit të dokumentarit ende nuk është bërë e ditur.