Katica Janeva: Nuk do te hesht ne asnje moment

Ne kete moment mbahet pres konferenca e PSP. Katica janeva ne mes tjera tha:Nuk do te hesht ne asnje moment, ne anen time jane drejtesi si dhe publiku. Nuk do te dorozohen dhe do te vazhdoj punen time deri ne fund, Ky eshte rezultat i nje ekipit te madh qe punojne bashke me mua. Te gjitha paregullesit dhe demet qe jane bere do te nxjeren ne drite.Vazhdon ende konferenca per media dhe publikun/antpress