Katy Perry video inkurajuese për qytetarët, shfaqet lakuriq

Katy Perry u ka dhënë zemër të gjithë votuesve amerikanë që më 8 nëntor të shkojnë dhe të votojnë, pasi me zgjedhjen e Presidentit amerikan vendoset fati i botës së lirë.

Këngëtarja e ka bërë këtë në mënyrën e vet, duke publikuar një video inkurajuese ku në një moment shfaqet dhe lakuriq.

Ajo përdori trupin e saj që të japë një mesazh inkurajues për të gjithë.

Për këtë arsye nuk ka rëndësi si duken apo se çfarë veshin, për sa kohë janë të veshur. Kujtojmë se këngëtarja publikisht ka shprehur përkrahjen për kandidaten amerikane për presidente të SHBA-së, Hilary Clinton.

  1. Screenshot_2Screenshot_1Screenshot_3