Kënga nga ‘Portokalli’ mesazh të fuqishëm për ata që e sulmuan shtëpinë e Alfabetit

Kënga nga ‘Portokalli’ është bërë për Manastirin dhe jep një mesazh të fuqishëm për ata që e sulmuan shtëpinë e Alfabetit më 22 nëntor, në ditën e alfabetit shqip.

Para se të fillojë kënga e aktorëve, Xhemi Shehu thotë se shqiptarët nuk ju janë trembur topave dhe këtë herë nuk ju trembet as gurëve që thyen derën e shtëpisë së alfabetit.

Demolohet Shtëpia e Alfabetit në Manastir (Foto)