Këngëtarja 20-vjecare nga Tetova me sukses te jashtëzakonshem ne Danimarkë

Këngetarja 20-vjeçare Argjentina Aslani me origjinë nga Tetova publikon hitin e saj “Deadline” dhe për një kohë të shkurtër arin majat e top-listave ne Danimarkë. Në moshën 16-vjeçare Argjentina pati mundësinë për të regjistruar në qendrën e komunitetit lokal në “Ghettområdet Folehaven” në periferi të Valby, ku ajo u rrit, dhe pastaj filloi të përqëndrohet në një karrierë si këngëtare. Që atëherë, ajo ka gjetur një bazë solide me produksionin “CFE”, i cili është gjithashtu përgjegjës për prodhimin e kënges “Deadline”.

Më poshte mund te dëgjoni hitin e saj;

Ndiqeni ne Instagram