Këngëtarja: Kam 15 video duke bërë seks me politikanë

Këngëtarja serbe Natasha Shavia ka deklaruar se me të gjithë meshkujt që ka bërë marrëdhënie seksuale ka videot përkatëse dhe këto video i ka të gjitha të kyçura në apartamentin e saj.

Ndërkohë ajo çfarë shokoi të gjithë nga kjo deklaratë është fakti se këngëtarja e pranoi se në këto video pornografike ka edhe video me politikanë.

Sipas “Kurir”, pas deklaratës bombë të këngëtares, një numër i madh politikanësh jetojnë dita-ditës në frikë, sepse publikimi i njërës nga videot do të ishte fatale për ta.