Keni folur me njeriun e gabuar në vend të gabuar, ja si t’i fshini fjalët edhe nga telefoni i tij

Doni të fshini bisedën me dikë por nuk keni gjetur ende mënyrën?

Lajmi.net ka një mënyrë e cila do të ju ndihmojë të fshini drejtpërdrejtë bisedën ”e gabuar” në instadirekt.

Duhet që të selektoni fjalitë një nga një dhe të klikoni tek opsioni UNSEND, në këtë mënyrë mesazhi do të fshihet edhe në telefonin tuaj mirëpo edhe në telefonin e personit të cilit keni biseduar.

Kjo është mënyra më e thjeshtë të cilën mund ta përdorni sa herë që doni të fshini një bisedë, vetëm keni kujdes t’i kushtoni rëndësi që nga fillimi bisedës, nga që do ta keni më të vështirë më vonë.