Keni gërvishtur veturën? Kështu mund ta riparoni, pa e dërguar tek mjeshtri! (VIDEO)

Aksidentet e lehta në trafik, ose ndonjë gërvishtje në ndonjë parking, janë situata që ndoshta i kanë kaluar çdo vozitës.

Dhe për këto situata, përcjell Telegrafi, që mos të kemi nevojë për ta dërguar “tek mjeshtri” ne kemi një zgjidhje të thjeshtë.

Në fakt, e gjitha që ju duhet të bëni është të përdorni një spray të quajtur “WD-40” dhe ta lyeni sipërfaqen e gërvishtur të makinës dhe me kujdes ta fshini atë me një “peshqir letre”.

Pas kësaj, thuhet se do të habiteni me rezultatin.