Keni vendosur te shikoni film, ja me te miret

Keni vendosur ta shikoni një film.

E keni Netflix në dispozicion si dhe një divan të rehatshëm, por tani fillon dilema për përzgjedhjen e filmit. Ju duhet të gjeni atë që i përshtatet disponimit tuaj, apo diçka për të cilën pajtohen edhe miqtë dhe personat që janë me ju.

Mbase kaloni kohë duke hulumtuar dhe pas disa orësh kërkim gjeni ndonjë filmi i cili mbase mund të jetë i duhur, është shumë vonë, je lodhur dhe nuk mund të jesh me vëmendje të plotë.

Andaj, për këtë arsye ne kemi përgaditur një listë të filmave që mund t’i shikoni në Netflix.

Sing Street

13th

Top Gun

Following

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Bernie

Zootopia