Kërcënoi prokuroren se do ta bënte për spital, shqiptari deportohet nga Anglia

Pas ngritjes së akuzës për “dhunë në familje” ndaj një 33 vjeçari, ky i fundit ka kërcënuar prokuroren se do ta bënte për spital.Bëhet fjalë për prokuroren e Durrësit Oltiana Çifligu, e cila ka marrë disa kërcënime nga një 33-vjeçar, pas ngritjes së akuzës për “dhunë në familje” ndaj tij.Pikërisht për këtë një gjykatë në Koventri të Britanisë së Madhe vendosi deportimin në drejtim të Shqipërisë të Alban Beshirit, i dënuar nga Gjykata e Durrësit me 6 muaj burg për akuzën e kanosjes së Prokurores Oltiana Çifligu.

Kjo e fundit ishte duke hetuar Beshirin, për akuzën e dhunës në familje, ndaj bashkëshortes dhe fëmijës. Lidhur me këtë hetim, ai u dënua me 6 muaj burg në Gjykatën e Apelit të Tiranës.Por pas këtij vendimi ai kërcënoi prokuroren, duke i dërguar sms me një numër telefoni anglez se “do ta bënte për spital”. Për këto kërcënime Beshiri u denoncuan në Prokurorinë e Durrësit dhe më pas u dënua me 6 muaj burg të tjera për akuzën e kanosjes së prokurorit dhe gjyqtarit.Pas këtij dënimi ai u shpall në kërkim nga Interpoli dhe u arrestua me 12 korrik të vitit 2016 në Konventri, ku edhe jetonte. Ai pritet të ekstradohet në Shqipëri, kur vendimi ndaj tij të marrë formë të prerë, transmeton Gazeta Blic.