Kercnohet Berat Buzhala nga Vetvendosja

Berat Buzhala permes ketijë statusi ne profilin e facebok tregon rreth shpifje dhe kercnime qe i behen,lexoni me posht postimin :Ne anen tjeter Levizja Vetevendosje, permes sajtit te saj ‘satirik’, po vazhdon me shpifje te ulta ne adresen time. E kane fallsifiku nje dokument ku me paraqesin si bashkepuntor te MUP’it serb. Qe dy dite, per shkak te kesaj, nuk po ndalen kercenimet ne adresen time. Ato i kam te ruajtura. Do t’ia prezentoj policise neser, duke kerkuar qe ky websajt te mbyllet, sepse zyrtarisht nuk dihet kush eshte mbrapa tij, kurse de fakto i mbron politikat e Vetevendosjes dhe fallsifikon ne menyre te rrezikshme lloj lloj dokumenti kunder te gjitha kritikeve te kesaj partie.
Ne kete menyre, pra permes shantazhit, frikesimit, kercenimit dhe falsifikimit, Levizja Vetevendosja synon t’ua mbyll gojen te gjithe atyre qe guxojne te flasin dicka kunder partise.
Doren ne zemer e kane arrit qellimin ne nje far mase. Nje numer i kolegeve te mi po heshtin shi per kete arsye. Nuk eshte kurrfare ndjenje e mire – ne nje ambient analfabetesh – me te shpalle shpiun me letra, ose me thane qe pajisjet e mia po e rrenojne murin. Sigurisht qe nje budalle, qe nuk i din te gjitha shkronjat, do te provoje te hakmerret ne emer te kombit.
Kjo eshte ftese publike edhe per Shpend Maxhunin dhe Leke Lumezin qe te zbatojne ligjin, perpara se te jete vone.
Keto sulme kunder meje erdhen, pasi Express i publikoi fotot e Albinit ne Norvegji, duke shetite rrugeve te Oslos.
Ndoshta me na tute na tutni kapak – se njerez jemi, e kemi edhe familje – mirepo me u ndal nuk kemi.
Me qellim nuk po e publikoj emrin e sajtit ‘satirik’. Kete e bej neser ne polici.