Kërçovë, shishja ngrin për disa sekonda (Video)

Në një eksperiment të bërë nga disa të rinj në Kërçvoë, që e transmeton Telegrafi Maqedoni, shihet se si ngrin shishja e plastikës për disa sekonda, edhe pse gjenden brenda nëpër market.

I ftohti deri tani ka shkaktuar me mijëra aksidente rrugore dhe ka lënduar më shumë së 300 persona në të gjithë Maqedoninë.