Këshilla pas feste /Ja si ta largoni alkoolin nga trupi juaj

Këshilla pas feste /Ja si ta largoni alkoolin nga trupi juaj
Festat e fundvitit po përfundojnë, keni ngrënë dhe pirë mjaft dhe do të dëshironit që t’i ktheheni mënyrës së shëndetshme të jetës. Me këto pesë këshilla të thjeshta filloni me pastrimin edhe të jashtëm edhe të brendshëm të organizmit tuaj që tani!

Për të bërë drejt dhe plotësisht detoksifikimin e organizmit tuaj, është e nevojshme të veproni edhe nga jashtë edhe nga brenda. Nuk keni nevojë të prisni fillimin e vitit të ri për fillim të freskët.
Këto pesë këshilla të thjeshta dhe funksionale filloni t’i praktikoni lmenjëherë!