Këshilla për vajzat e shëndosha

keshilla per vajzat e shendosha

Më poshtë do të gjeni këshillat për tu dukur seksi edhe në xhinse pas trupi.Zgjidhni masën e duhur.
Provoni xhinset me bel të lartë për të mbuluar defektet dhe për të nxjerrë në pah format tuajë.
Zgjidhni ngjyrat e errëta.
Nxirrni në pah kyçet e këmbës
Bëni kombinimin e duhur me xhinset dhe këpucët që zgjidhni

8-19-14-Fashion-Find-Fashion-to-Figure8e010411d592e4279086fbe7751b477f