Keshtu aksident te vetures nuk keni pare asnjehere!

Kemi pare gjitha llojet  e aksidenteve te mundshme ne komunikacion, por kjo qe do te shihni ne foto eshte nje nga ato me interesante. Nga fotografija dhe nga tabelat e regjistrimit te vetures shihet se ngjarja ka ndodhur dikund ne Itali. Shpresojme qe udhetaret te kene shpetuar pa lendime./Antpress