Keshtu do te jete koha sot

Moti në Maqedoni do të jetë kryesisht me vranësira dhe relativisht i ftohtë, me të reshura të përkohshme të borës

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej -6 deri 1 gradë C, kurse gjatë ditës prej 0 deri në 5 gradë C