Kështu dukej Anita Haradinaj kur ishte studente

Anita Haradinajn e njohim prej shumë kohësh. Vajza e spikerit të njohur Mustafë Muçaj, u shkollua në Tiranë dhe Prishtinë, shkruan “Kosovarja”.

Anita u bë e njohur përmes ekranit televiziv si gazetare dhe spikere lajmesh dhe u pëlqye e vazhdon të pëlqehet për qëndrimin dhe profesionalizmin e saj. Bashkëshortja e Ramush Haradinajt, është dukur përherë bukur, edhe në kohën e studimeve e duket edhe tani, shkruan “Kosovarja”.

Këto foto i shihni ekskluzivisht në “Kosovare”