Keshtu duket shtepia e Vali Corleones/Video

Ky vend argëtues sipas Corleones si lokacion do ta ketë oborrin e shtëpisë së Kingut.

E punët rreth ndërtimit të ‘Kingdom Club’ tashmë kanë filluar bazuar në videon e publikuar prej Corleones në llogarinë personale në Facebook.

Ndryshe, ai ka pohuar se për të hyrë brenda do të duhet të kenë ftesa të veçanta dhe duhet të jenë fansa të tij.