Keshtu e festoi pavaresine Ambasada e Kosoves ne Maqedoni/foto

Për nder të përvjetorit të 9-të të pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Kosovës në Maqedoni nuk ka organizuar një festë.Ajo ka vendosë qe këte ditë të shenuar ta prezantoj nje shfaqje të Teatrit të Kosovës me dramaturg dhe regjisorë maqedon, G.Stefanovski dramaturg dhe Slobodan Unkovski regjisorë

Ky loj kremtimi

u bë në teatrin Maqedon (MNT)Shkup

Në rrethin e funksionarëve të lartë shtetërore, atyre ndërkombëtarë dhe artdashësve, u festua për arritjen e vizionit për liri dhe pavarësi të Kosovës.

Vlenë te theksohet se aty nuk kishte asnje shenje qe ka te bejeme me kremtimin e ditës së pavarsisë së Kosoves.

Gjithë ashtu në ftesa dhe biletat e teatrit nuk kishte as shenje të kremtimit por as gjuha shqipe nuk figuronte askund.Flamuri i kosovës dhe aj maqedon u vendosen ne sallen e pritjeve me nje orë vonesë.

Antpress.mk ishte prezentë aty dhe në vazhdim ju ftojme që ta ndiqni videon nga ky event qe me shum ngjasonte me një premier te nje shfaqje te dobët dhe e merzitshme./antpress