Kështu Isa Mustafa u ndalua të shkojë në Veri (VIDEO)

Kryeministrit Isa Mustafa i është pamundësuar sot shkuarja në Veri në përurimin e një ure të ndërtuar nga KFOR-i, mes Zveçanit dhe Leposaviqit, njofton Klan Kosova.

Serbët lokal e kanë bllokuar rrugën në fshatin Rudare, duke ia bllokuar kalimin eskortës së të parit të ekzekutivit.

Mustafa ka shkuar në Leposaviq, përmes rrugëve alternative, për të bërë përurimin e kësaj ure.

Ndiqni pamjet në vazhdim: