Kështu pastrohet lokali i kuzhinierit më të famshëm shqiptar në botë (Video)

Kështu pastrohet lokali i kuzhinierit më të famshëm shqiptar në botë (Video)

Kuzhinieri shqiptar që njihet si nga më të mirët në botë, Rene Rexhepi ka disiplinë në restorantin e tij.

Puna atje kryhet me përgjegjësi dhe zell gjë e cila shihet edhe në këtë video.

Rexhepi ka treguar se si pastrohet dyshemeja kolektivisht në lokalin e tij. /Indeksonline/