Kështu vlerësohet gjoksi i mirë kur gjendet në veturë super të shpejtë (VIDEO)

Në YouTube është publikuar një test serioz që tregon se çfarë shpejtësie, frenimi dhe performance kanë makinat Pagani Huayra, SRT Viper, Lexus LFA, Hellcat Challenger dhe Porsche 918 Spyder.

Është e kuptueshme që testi është i pakuptimtë, por do ta kuptoni duke shikuar gjokset e kësaj porno.