Keta jane ministrat e LSDM-së , shikoni sa ministra jane shqiptar

Mandatari Zoran Zaev në konferencë për shtyp ka bërë të ditur edhe zyrtarisht ministrat e LSDM-së të cilët do të jenë në Qeverinë e re:       Radmilla Sheqerinska – ministre e Mbrojtjes
Oliver Spasovski – ministër i Punëve të Brendshme
Dragan Tevdovski – ministër i Financave
Nikolla Dimitrov – ministër i Punëve të Jashtme
Renata Deskovska – ministre e Arsimit
Ljupço Nikollovski – ministër i Bujqësisë
Mila Carovska – ministre e Punës dhe Politikës Sociale
Robert Allagjozovski – ministër i Kulturës
Damjan Mançevski – ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës
Goran Sugarev – ministër i Transportit dhe Lidhjes.
Koço Angjushev- zv/kryeministër për cëshjte ekonomike
Edmond Ademi- ministër pa resorë
Adnan Qahil- ministër pa resorë
Samka Ibrahimovski- ministër pa resorë
Zoran Shapurqi- ministër pa resorë
Zorica Apostolovska – ministër pa resorë