Këta janë yjet e famshëm që vdiqën këtë vit (foto)

Bota e artit ka humb njerëz të mëdhaj gjatë vitit 2016, legjenda të muzikës të tillë si David Bowie, Prince, pastaj Sir Terry Wogan, Victoria Wood, dhe në fund goditja e Kshnellave për të cilën nuk ishin të pregaditun njerëzit – vdekja e George Michael.

 

Ma poshtë ju sjellim nji listë prej të famshmëve të cilët ndrruen jetë në vitin 2016:

 

Kangëtari David Bowie – vdiq më 10 Kallnor në moshën 69 vjeçare.

Aktori Alan Rickan – vdeiq më 14 Kallnor në moshën 69 vjeçare.

Gleen Frey- vdiq më 18 Kallnor në moshën 77 vjeçare.

Harper Lee – vdiq më 19 Fror në moshën 89 vjeçare.

Aktori Frank Kelly – ndrroi jetë më 28 Fror në moshën 77 vjeçare.

Tony Warren – vdiq më 1 Mars në moshën 79 vjeçare.

Nancy Reagan aktorja dhe ish-Zoja e parë e Shteteve të Bashkueme – vdiq më 6 Mars në moshën 94 vjeçare.

George Martin – ndrroi jetë më 8 Mars në moshën 90 vjeçare.

Paul Daniels – vdiq më 17 Mars në moshën 77 vjeçare.

Aktori Douglas Wilmer – vdiq më 31 Mars në moshën 96 vjeçare.

Komediani Ronnie Corbett – vdiq më 31 Mars në moshën 85 vjeçare.

David Gest – vdiq më 12 Prill në moshën 62 vjeçare.

Victoria Wood – vdiq më 20 Prill në moshën 62 vjeçare.

Super-ylli Prince – ndërroi jetë në moshën 57 vjeçare më 21 Prill.

Carla Lane – vdiq më 31 Maj në moshën 87 vjeçare.

Kampioni i boksit Muhammad Ali – ndrroi jetë më 3 Qershor në moshën 74 vjeçare.

yjetvdekja