Këtë vikend bileta falas për autobusa dhe kopshtin zoologjik

Këte të shtune ne Shkup mbahet Nata e Bardhe. Me këte rast do te kete aktivitete te ndryshme ku mes tjerash ofrohet bileta falas per autobusat e qytetit dhe kopshtin zoologjik ne Shkup/antpress