Këto dëshira i kanë tetovarët nëse do të kishin një milionë euro (Video)

Televizioni Koha ka bërë një anketë me qytetarët e Tetovës në lidhje me një pyetje shumë interesante: Çka do të kishin bërë me një milion euro.

Nga qytetarët ka përgjigje të llojllojshme ndërsa spikat përgjigja e dy të rinjëve që njëri thotë ”do ta kisha prishur Maqedoninë” kurse tjetri përgjigjet ”do të kisha blerë një veturë të tipit BMW”.

Disa qytetarë tjerë kanë qenë të habitur me pyetjen dhe nuk kanë dhënë përgjigje.