Këto dy fytyra publike janë bllokuar në ashensor, kanë kërkuar ndihmë

Dy prezantueset e njohura, Aulona dhe Fatma janë bllokuar me orë të tëra në ashensor duke mos i vënë re askush.

Këtë e ka bërë të ditur Aulona në llogarinë e saj në Instagram nëpërmjet disa imazheve nga aty brenda.

Gjithë ngjarjen ato e kanë marrë me shumë sportivitet duke mos bërë panik e në postimet e bëra të dya vëhen të jenë po aq në disponim as jemi mësuar t’i shohim edhe në ekran.