Këto foto Donald Trump nuk do të donte t’ia shikonte askush…

shte i ri, i pa njohur, me pamje më njerëzore, mbase edhe pak më i thjesht por gjithsesi i pasur… Këto foto i përkasin jetës së Donald Trump në kohën kur nuk ishte ai që është sot dhe për më tepër pa aspiratën për të qenë në krye të Shqtpiusë së Bardhë.

Kjo fotogaleri tregon miliarderin Trump në dimensione të tjera, me familjen e tij kur ai ishte vetëm një adoleshent. Me ish-të dashurat apo ish-bashkëshorten. Me fëmijët e mtij kur ata ishin të vegjel dhe ai një baba i ri…

Gjithsesi, edhe pse të shkrepura shumë kohë më parë, këto foto nuk mund të fshehin eksprensivitetin e Trump që në atë kohë. Mbase këto foto ai nuk do të kishte dashur që të ishin publikuar.

Shikoni fotogalerinë: