Këto gjimnaste do t’u lënë pa fjalë…

Ndërsa kostumet e banjës për vitin 2017 nga “Sports Illustrated”, priten të prezantohen muajin ardhshëm, revista ka shfaqur sot gjimnastet Olimpike Simone Biles, 19 vjeçe dhe Aly Raisman 22 vjeçe, të dyja të veshura me bikini.

Ato kanë realizuar nga një set fotografik duke shfaqur aftësitë e tyre në gjimnastikë, e padyshim edhe format e tyre trupore që janë mbresëlënëse.

Nuk ka vonuar shumë dhe “Sports Illustrated” ka publikuar edhe një video nga seti i nxehtë fotografik i vajzave.