Këto janë 10 sëmundjet më të tmerrshme në botë

Sëmundjet të gjitha janë të tmerrshme dhe të vështira për t’u kaluar. Por mjekët kanë klasifikuar 10 sëmundjet më të tmerrshme në botë.

Ndaj nëse jeni të sëmurë nga ndonjë virozë e stinës e konsideroni veten me fat, pasi më poshtë po ju rendisim 10 sëmundjet më të vështira për t’u kuruar dhe për të cilat nuk ka kurim. E nëse ka, bëjnë shumë pak efekt mbi sëmundjen thonë mjekët.

1- Sindroma e gjuhës së huaj

2- Fibrodysplasia ossificans progressiva- sidroma e deformimit të shtyllës kurrizore

3- Sidroma e njeriut pemë

4- Hypertrichosis- sindroma e ujkut

5- Progeria- Plakja e parakohshme

6- Guinea warm disease- të nxjerrësh krimb nga lëkura jote

8- Tripaniosomiasis afrikan- Pickimi nga mushkonja Tse Tse

9- Sëmundja Kuru- sëmundja e të qeshurit pa kontroll

7- Sindroma e të ecurit në gjumë

10- Porphyria- sëmundja e ndjeshmërisë së lartë nga dielli.