Këto janë 3 pornostaret shqiptare, që luajnë filma me ‘pullë të kuqe’

Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur te ne, por mjafton të kërkoni në Google për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre.

Këto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rritur.

Këto vajza me origjinë shqiptare fitojnë miliona euro nga produksionet e huaja për skenat e nxehta që realizojnë, shkruan Gazeta Blic.breanne_benson_at_avn_adult_entertainment_expo_2012_11481053258