Këto janë 5 kandidatët bartës të BESA- RDK në Njësinë e 6

Gjatë ditës së sotrme pritet të dorëzohen listat e kandidatëve të koalicioneve – partive për zgjedhjet parlamentare që do të zhvillohen me 11 dhjetor.
Koalicioni i Lëvizjes Besa dhe Rilindjes Demokratike Kombëtare që udhëhiqet nga Fadil Zendeli sipas burimeve jozyrtare në njësin zgjedhore 6 do të dalë me këto kandidatura.

  1. Bilall Kasami (Lëvizja Besa) – Tetovë /Profesor Universitar-Ekonomi

  2. Fadil Zendeli (RDK) – Gostivar / Profesor Univerzitar-Juridik – Fakulteti Administratës Publike UEJL

  3. Teuta Bilali (RDK) – Tetovë /Arkitektur

  4. Nexhbedin Karemani (Lëvizja Besa) – Tetovë/Profesor Universitar – Mjekesi – Fakulteti i Mjekësis USHT

  5. Amir Elezi (Lëvizja Besa) – Tetovë, Nerasht / Mjek