Këto janë arsyet kryesore se pse një femër e tradhton partnerin

Kur një grua tradhton partnerin e saj, nuk bëhet gjithmonë në momente nervozizmi. Shpeshherë një marrëdhënie e paqëndrueshme e ka çuar atë në krahët e dikujt tjetër, të paktën kështu janë shprehur psikologët e Universitetit të Kalifornisë të cilët pasi kanë realizuar një pyetësor të gjatë me vajzat dhe gratë që kanë tradhtuar partnerët e tyre kanë dalë në këto konkluzione:Më poshtë do të shihni disa prej arsyeve se pse një grua bëhet e pabesë.Ajo nuk ndihet e vlerësuarNë qoftë se partneri nuk i bën të ndihen të vlerësuara ato e kërkojnë vlefshmërinë në një tjetër vend.Ka mungesë të kontaktit fizikKontakti fizik është shumë i rëndësishëm në një marrëdhënie. Nëse kontakti mungon, atëherë diçka nuk është duke shkuar mirë.Zëri i saj nuk dëgjohetGratë mashtrojnë kur ato ndiejnë se mendimet e tyre nuk i dëgjon askush, shkruan blitz.al. Ato duan të dëgjohen kur flasin dhe të kenë vëmendjen e plotë të partnerit.Ju jeni duke e nënvlerësuarNë qoftë se ajo ndihet inferiore ndaj jush, atëherë e keni humbur.Seksi nuk shkon mirëNë qoftë se keni probleme në dhomën e gjumit atëherë është e sigurt se e dashura juaj do të kërkojë një person më të mirë se ju. Kini kujdes çuna mos ta humbni partneren për gjëra të tilla!