Këto janë makinat më të mira të vitit 2016

Viti 2016 ka qenë viti i prodhimit të super-makinave luksoze dhe sofistikimit të teknologjisë automobilistike.

Kjo është lista me 10 makinat më të mira për vitin 2016.

BMW M230i

Cadillac CTS Vsport

Chevrolet Camaro

Ford Mustang Shelby GT350 / GT350R

Honda Accord 

Mazda MX5 Miata

Mazda 3

Porsche Boxster / Cayman 

Tesla Model S79 / 70D

Volkswagen Golf / GTI / Golf R