Këto jane parashikimet e Menduh Thaçit se sa deputet do te kete

“Ne do të marrim 11, targeti i jonë është deri në 12, mendoj se BDI-ja do të merr 9 ose 10 deputetë, mendoj se koalicioni i parë i Besë dhe RDK-së do të mbërrij 3 deri në 4 deputet, ndërsa Aleanca për Shqiptarët nuk do të merr asnjë deputet” ka thënë Thaçi mbrëmë në emisionin Debate zgjedhore në TV21.