Këto jane pemët më te shtrejta ne bote, ja çmimi?

1. Vendin e 10-të e zënë dardhat në formën e statujës së budës, të cilat kultivohen në Kinë. Pak e çuditshme, por ja që ekzistojnë vërtet dhe zënë vendin e tyre në këtë top listë. (9$ secila)
Untitled-1
2. Mollët e kuqë dhe jeshile “Sekai ichi “ që do të thotë “Numri njëe në botë” zënë vendin e 9 (21 $ secila)
Untitled-2
3. Qitro (Dekopon citrus) (80 $)
Untitled-3
4. Një lloj luleshtrydhe ( Sembikiys queen) që kultivohet në Tokio. Një pako prej 12 copësh kushton 8500$, ku një kushton rreth 70 dollare
Untitled-4
5. Vendin e 6 e ze shalqiri katror. (800$ një shalqi) Ky frut rritet në një hapësirë katrore, gjë që ndikon në formën e tij.
Untitled-5
6. Ananasi i rritur në kopshtet Heligan (1.600$)
Untitled-6
7. Një lloj i veçantë mango (taiyo no tamago) ku një kokërr kushton 3000 $. Sheqeri që ky frut përmban është i lartë prandaj rekomandohet të konsumohet në 6. sasi të limituar.
Untitled-7
8. Rrushi (Ruby Roman) i rritur në Japoni, ku një kokërr prej tij është sa madhësia e një topi ping pongu. (4000 $ një kile)
Untitled-8
9. Shalqiri (densuke) që kushton 6 000$ vetëm një frut i tillë. Në pamje ngjan me një top bowling.
Untitled-9
10. Pjepri yubari (23 000$ vetëm një frut)
Untitled-10