Keto jane risite e zgjedhjeve per kete vit

Kete vit lista zgjedhore perfshin te gjithe koalicionet dhe partite qe kane 58 flete me nga 1092 kandidat.Risia eshte ajo se kete vit sprej do te jete pangjyre dhe do te kete fotografi te personave ne listen e votuesve me qellim qe te pengohet cdo paregullesi./antpress