Keto jane rruget e bllokuara ne Maqedoni

Nga shoqata e Auto-moto ne maqedoni njoftojne se bore bie ne Mavrove, dhe ne Kriva Pallanke.Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej -5 deri 2 gradë C, kurse gjatë ditës prej -1 deri 6 gradë C.

.Nga mbreme ne nderprerje eshte rruga Manastir-Prilep, nga ana e komunitetit Rom

.AMSM njofton per kujdesje ne vozitje, kontroll te shpejtesise.