keto jane shtepite e te pastreheve ne SHBA

Një fotografe ka sjellë pamje të personave të pastrehë nga Florida në Luiziana, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Projekti titullohet “Struktura të dala nga kaosi” dhe tregon se si të pastrehët kanë organizuar jetën e tyre duke ndërtuar shtëpi me mjete rrethanore.

Fotografja Mary Lou Uttermohlen e ka nisur serinë e fotografive që në vitin 1993, kur u shpërngul për të jetuar në Majemi.