Keto jane ushqimet qe na plakin para kohe

Kudo që shkon, Robbie Williams tërheq fansa që bërtasin.

Por askush nuk ishte më i entuziasmuar për të takuar heroin e saj se sa 67 vjeçarja Pat nga Manchester.

Nipi i prenotoi asaj bileta si suprizë dhe filmoi reagimin e saj kur Robbie doli në skenë.

Gjyshja nuk mund ta përmbante vete teksa duartrokiste e kërcente lart e poshtë nga gëzimi.