Këtu mund ta shihni a jeni në listën e borxhlinjëve të DAP

Drejtoria e të Ardhurave Publike sapo ka nxjerrë listën e borxhlinjëve në Maqedoni ku figurojnë personat dhe subjektet juridike që nuk kanë paguar taksën për tatimin e vlerës së shtuar

Në këtë listë janë gjithësejt 4546 borxhlinj.

Bëhet fjalë për borxhe të periudhës 30 shtator deri më 31 dhjetor të vitit 2016.

Listën mund ta shikoni KËTU