Kida dhe Xhensila vijnë me “Uh Baby

Ato janë dy nga këngëtaret më të suksesshme të momentit.

Padyshim që një bashkëpunim mes Kidës dhe Xhensila Myrtezaj do të pritej shumë mirë nga publiku – dhe publikimi i tij është më pranë se kurrë.

Këngëtarja kosovare ka bërë me dije se shumë shpejt do të vijë një këngë e re mes saj dhe Xhensilës, e cila titullohet “Uh Baby”.

345346346

4645564557856895