Kidnapohet vajza nga Shkupi dhe dergohet ne nje hostel

 

Nje vajze nga Shkupi ka paraqitur rastin se mbreme eshte kidnapuar dhe eshte mbajtur ne nje nga hostelet e Shkupit, percjell antpress

Policia njofton se behet fjale per G.Zh (43) nga Shkupi e cila ne oborin e shtepise ka takuar personat B.P (33), T.P (31) dhe A.B (31) te cilet I kane thene se I dashuri I tyre I ju ka borxh 1.000 euro.

 

Tre personat kane future vajzen ne veture me tabela te Shkupit dhe e kane derguar ne nje Hostel te Shkupit ku e kane mbajtur mbyllur ne dhomen e hostelit per 24 ore, dhe me pas e kane kthyer ne shtepi.

 

Jane duke u marur masa per zbardhjen e rastit/Antpress