Kim Kardashian dhe 13 ‘selfiet’ më provokuese të këtij viti (Foto +16)

Ajo njihet si mbretëresha e ‘selfieve’ dhe nudizmit, pasi imazhet e saja që i publikon në rrjetet sociale gjithmonë kanë nuanca provokuese.

Kim Kardashian edhe gjatë vitit 2016 ka vazhduar me postimin e fotografive që kanë treguar asetet e saja trupore.

Më poshtë, Telegrafi jua sjell në rend kronologjik, 13 fotografitë ku gjithmonë në plan të parë ishin format e bujshme trupore të yllit të famshëm amerikan.