Kinë, shikoni si polici fluturon në ajër nga goditja e makinës

 

Ja si fluturon në ajër një polic fatkeq.

Momente të  tmerrshme,  një polic është goditur nga një shofer i çmendur. Rrotullohet katër herë në ajër para se të përplaset në tokë – mrekullisht ai mbijeton

Oficeri u godit nga automjeti më 26 shtator në Fuyang, Kinë

Ai mundi të shihte  veten në ajër para se automjeti të godas një tjetër këmbësor

Të dy viktimat u shtruan në spital dhe janë të vendosur për të bërë një reabilitim të plotë: