Kiracovski u thotë deputetët të VMRO: Unë ju falë për „të enjten e përgjakshme”

Unë ju falë për “të enjten e përgjakshme”, për shkak se ju nuk ishit në dijeni se në çka ishit shtyrë, tha sonte deputeti nga LSDM, Aleksandar Kiracovski, në seancën parlamentare për të zgjedhur Qeverinë e re.

“Por unë e di, unë e shoh atë në sytë tuaj, që ju nuk do t’ia falni eprorit tuaj për atë që keni bërë më 27 prill në Parlament, dhe mund të përfundonte edhe më keq”, tha ai, përcjell